Általános Szerződési Feltételek

Ujgumivilág.hu webáruház
Telefonszám: 06-70-388-82-05
Levelezési cím, székhely: 1188.Bp.Nagykőrösi u 47/A
Adószám: 20379139-2-42
Cégjegyzékszám: 01-06-726077
Bankszámlaszám: 65100211-11066358 (Pátria Takarékszövetkezet, SZUPERGUMIZÓNA Kft)

A Szupergumizóna Kft internetes áruházában azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot. 

Megrendelés

A Szupergumizóna Kft Internetes áruházában a vásárlás interneten keresztül lehetséges. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti, szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében az alábbi szerződést elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el!
Jelen szerződés a megrendelés jóváhagyásával lép hatályba, és a megrendelés teljesülésével zárul le. Amennyiben igénybe veszi az oldal szolgáltatásait és cégünk internetes oldalán rendelést küld el, ezzel egyidejűleg kijelenti, hogy ismeri, magára nézve kötelezőnek tekinti , és elfogadja az, Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban: ÁSZF) amely Ön és a Szupergumizóna Kft között, mint egyezség létrejött. A Szupergumizóna Kft fenntartja a jogot, hogy előzetes egyezség és értesítés nélkül módosítsa az ÁSZF-et, és az oldalt használó felelőssége, hogy minden esetben ellenőrizze az adott, aktuálisan érvényes ÁSZF-et. A web boltban csak 18. életévét betöltött személy vásárolhat és adhat le megrendelést. A rendelés elküldésével a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre a Szupergumizóna Kft és a rendelést leadó magánszemély vagy cég (továbbiakban: megrendelő) között, és a megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárat az átvételkor kiegyenlíti. A megrendelő a rendelés adatait e-mailen elküldő " Megrendelés " oldalon a " Megrendelem " gomb megnyomásával fogadja el a szerződés feltételeit. 
A Szupergumizóna Kft csak az internetes oldalain adataival jól felismerhetően azonosított internetes katalóguson keresztül leadott rendelésekért felel.
Az áruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. 
Az acél tárcsák ára nem tartalmazza a csavarok árát.
A kiválasztott terméket a megrendelő űrlap kitöltésével tudja megrendelni. A rendelés elfogadásához az Ön vagy cége azon adatai szükségesek, amelyeket a weblap megrendelő űrlap oldalain talál. A hiányosan, hamisan vagy pontatlanul megadott adatokat nem fogadjuk el, és a rendelést elutasítjuk. Amennyiben a regisztrált adatok nem felelnek meg a valóságnak vagy ütköznek az ÁSZF valamely pontjával a rendelést indokolás nélkül töröljük.
Az űrlap kitöltése után az áruház automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteivel. A rendelést telefonon vagy e-mailen keresztül visszaigazoljuk. 
A Szupergumizóna Kft fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a regisztrált adatok helyességét. 
Fenntartjuk a jogot, hogy a rendelés teljesítésétől, indoklás nélkül - a vételár kiegyenlítése előtt bármikor - elálljunk. 
A megrendelés a Szupergumizóna Kft telefonos visszaigazolását követően lép érvénybe! Az esetleges adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk.

Árak

A termékek adatlapján feltüntetett ár a termék bruttó ajánlati ára, mely a terméknek az általános listaárból internetes vásárlási kedvezménnyel csökkentett bruttó ára. Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes, és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi, és a rendelést jóváhagyja. A termék végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszajelző e-mailben is szerepel. A szállítási szolgáltatás árát nem tartalmazza, ami 1490 Forint / db. A végleges ár csak a felek közös egyetértésével módosítható. Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes szállítási és fizetési kondíciók vonatkoznak. A Szupergumizóna Kft fenntartja magának az indokolás nélküli árváltoztatás jogát.

Akciós termékek!

Az akciók a raktárkészlet erejéig érvényesek!

Fizetés

Személyes átvétel esetén készpénz-zel tud fizetni!
A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor szervizeinkben vagy házhozszállítás esetén a futárnak fizeti. A számlát az áruról és a szállítási költségről a futár adja át a vevőnek az áruval együtt. 
Speciális termékek esetén az Eladó a teljesítést előleg megfizetése esetén teljesíti.
Könnyűfém felni rendelésnél előleg megfizetését az Eladó kérheti.

Házhozszállítás/ áru átvétele:

A megrendelt termékeket belföldön az áru raktárra érkezésétől számítva, telefonos visszaigazolás után 1-2 munkanapon belül házhoz szállítjuk, vagy szervizeinkben a meghirdetett nyitvatartási idő alatt át lehet venni. 
A házhozszállítás díja: 1490 Ft/termék (db). Az áru átvételekor a vevő elismer vénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést. A rendelés és átvétel alkalmával a termékek adatainak pontos ellenőrzése a megrendelő feladata, amennyiben ennek elmulasztásából kára származik, azt az Eladó nem köteles számára megtéríteni.

A vásárló felelősségvállalása 

Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése (i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az ÁSZF-ben szereplő fizetési módoknak megfelelően. 
Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti a Szupergumizóna Kftszámára. 
A Szupergumizóna Kft ilyen esetben a többletköltség összegéről számlát állít ki. 

Az eladó felelősségvállalása

A Szupergumizóna Kft nem vállal felelősséget az elírási hibákért, az oldalon elhelyezett információk helyességéért, valóságtartalmáért. A Szupergumizóna Kft fenntartja magának a jogot a Felhasználóval szemben, a szolgáltatás és a tartalom törlésére, szüneteltetésére bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül, továbbá fenntartja a jogot bármilyen változtatásra, illetve a szolgáltatás és tartalom teljes körű vagy részleges megszüntetésére. Az Újgumivilág nem vállal felelősséget sem a látogatók sem a felhasználók irányában a tartalom egészére, vagy csak egy részére vonatkozó, akár előzetes értesítés nélküli szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításból vagy a változtatásokból keletkező károkért sem. Mivel az Újgumivilág, mint kereskedő lép fel az abroncsgyártók és a vásárló között, ezért nem vállal felelősséget, semmilyen olyan kárért, amely a vásárlás után közvetlenül vagy közvetve a gumiabroncsokkal kapcsolatos műszaki meghibásodással, balesettel, töréskárral kapcsolatos. Ön kijelenti, hogy a harmadik személy által a Szupergumizóna Kft-n keresztülnyújtott szolgáltatással kapcsolatos jogi és kártérítési vitákba nem vonja be a Szupergumizóna Kft, és dolgozóit. Ezen ügyek intézése csak a gyártó és a vásárló hatáskörébe tartozik. 


Garancia, szavatosság

A használt abroncsokra a Szupergumizóna Kft 3 hónap garanciát vállal.
 
A vásárlástól való elállás joga

Rendelésétől a 17/1999.-es Kormányrendeletben rögzített elállási jog szerint eltekinthet, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül . A megrendelt termékek kézhez vételétől számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a Szupergumizóna Kft köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli. Előzőleg kell a terméket visszajuttatni az eladónak, minthogy a vásárló a vételárat visszakapta volna, az árucikk csak az eredeti csomagolásban, az eredeti garanciális okmányokkal és számlával együtt szolgáltatható vissza.
A Szupergumizóna Kft  kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik. Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 
Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.
 
Személyes adatok

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Az internetes áruházunk bizonyos szolgáltatásainak igénybevételéhez a Felhasználónak személyes adatokat kell rendelkezésre bocsátania. A Szupergumizóna Kft a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az Újgumivilág által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A megrendeléskor megadott címen a Szupergumizóna Kft ügyfeleit jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.
 
Szerzői jog 

Tilos a Szupergumizóna Kft engedélye nélkül a nevet, képet, logót felhasználni minden olyan termékhez vagy szolgáltatáshoz, amely nem tartozik a Szupergumizóna Kft -hez, amely alkalmas az ügyfelek megtévesztésére, az Újgumivilág internetes áruház nevének lejáratására. Az internetes oldalainkon található szöveges információk, képek, emblémák, tipográfiai és design elemek a szerzői jog hatálya alá esnek, tilos azokat a Szupergumizóna Kft írásos engedélye nélkül sokszorosítani, terjeszteni vagy felhasználni. 


Záró rendelkezések 

A jelen szerződésben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadók. Bármilyen fajta jogvita esetén a Szupergumizóna Kft (mint üzemeltető) székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező bíróság az illetékes.
Kapcsolatfelvétel